?

Log in

food blogger - SORROW BY NAME AND SORROW BY NATURE [entries|archive|friends|userinfo]
THE YOUNG MAN HELD A GUN TO THE HEAD OF GOD.

[ drawings | Drawings ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

food blogger [Aug. 30th, 2013|09:48 pm]
Sebastian
eftersom jag är mycket kulinarisk av naturen kommer här två goda recept! ok, håll i er.

det första:
nåt paket starka snabbnudlar (jag rekommenderar GoNoodles extreme hot and spicy, såna med både kryddpåse och chilioljepåse - det ska verkligen riva till i munnen)
fryst hackad spenat
nån morot

skala moroten, hacka i små bitar och släng ner i en skål. lägg i nudlarna utan kryddor, kokande vatten och sätt på ett fat så värmen håller sig inne och göttar sig. micra lite spenat tills den är tinad, ta av fatet när nudlarna är mjuka, häll ut överflödigt vatten, häll i kryddor och spenat, götta runt och bah njut.

i sveriges kalla skogar kan det dock vara svårt att få tag på riktigt vilda kvalitetssnabbnudlar, så här är ett annat recept jag ofta njöt av förr i tiden:

billiga svampnudlar
grönsaksbuljong
sesamolja
chiliolja
sesamfrön
soja

koka nudlarna as usual, häll på smak, grönsaksbuljong och allt det där andra, hur mycket du vill!!! det smakar jättemycket smaker och känns nästan som mat. ett allmänt mattips är att en skvätt olja (nån god typ sesam då) får allt att kännas mer måltidligt. man kan använda nån droppe flytande margarin också...

jaja, det var allt. båda är skitgoda typ klockan två på natten..............
LinkReply